Nye historier fra Dunderly

Nå er Modika, Lex, Bulder og de andre monstervennene tilbake i nye, spennende historier skapt av forfatter Endre Lund Eriksen og illustratør Endre Skandfer.

Langt fra folk og høyt til fjells ligger Dunderly. Et hemmelig sted der monstre kan bråke, leke og ha så mye ludibunder de bare orker! Nå er Modika, Lex, Bulder og de andre monstervennene tilbake i nye, spennende historier skapt av forfatter Endre Lund Eriksen og illustratør Endre Skandfer.

Raggmonsteret (kommer i oktober)
Raggmonsteret

Det er sensommer i Dunderly. Modika og Bulder og de andre monstrene fryder seg med bading, klatring i trær og endeløse ekspedisjoner i skogen. Sent en kveld, mens Buster leser spøkelseshistorier, ringer det i bjella og alle gjemmer seg, slik at de kan få heisen opp. Men når heisen kommer, er den helt tom.

På kvelden går Modika, Bulder og Lex ut for å tisse, og Lex synes han hører noe luske i buskene. Det gjør egentlig Modika også, men for ikke å skremme Lex, sier hun ingenting.

Morgenen etter våkner monstrene opp til et sjokk: Lex er borte!

Slik åpner den andre romanen i Dunderly-universet. Bli med på en ny og forrykende spennende historie om monstrene. Denne gang står mye på spill, og mange settes på prøve … 

Her kan du forhåndsbestille boken

Nattdyr (kommer i oktober)
Nattdyr

Bulder og Modika skal ut på nattlig ekspedisjon i Storskogen. De har hørt at det skal finnes nattdyr der ute …  Lex er i  alle fall ikke noe nattdyr. Han liker ikke å være ute om natta. Man vet jo aldri hva som kan luske i mørket. Fabian Nevesen, sjefen for Monsterpatruljen, for eksempel ...

Men da Lex skjønner at de andre er i fare, får han uante krefter ...

Her kan du forhåndsbestille boken